Referenser

Några arbeten som vi är stolta över att ha fått utföra!

Nöjda och glada kunder är det bästa vi vet, och dessutom ett bra kvitto på ett väl utfört jobb. Här har vi samlat några stycken projekt. Se och läs vad våra kunder har att säga om oss.

Omsorgsfull renovering i charmigt sekelskifteshus

Makarna Gunilla och Håkan Skoog är stamkunder hos Palmbergs bygg. Sedan 2019 har flera projekt utförts i deras charmiga sekelskifteshus, bl.a. en varsam totalrenovering av parets kök och matrum, renovering av sovrum och hall på ovanvåningen samt en rejäl uppfräschning av utsidan med fönsterbyten, måleri och massvis med snickarglädje.

Gunilla berättar:
”- Fördelen med Palmbergs bygg är att de håller i alla trådarna. De samordnar allt och ser till att alla i projektet vet vad de ska göra, och när. Det märks verkligen att Palmbergs Bygg är genuint intresserade! De är lyhörda, lösningsorienterade och kommer ofta med egna förslag. Arbetena utförs noggrant och med stor känsla, något vi värdesätter enormt.”

Paret Skoog har full tillit till Palmbergs Bygg och när det är dags för nästa projekt råder det inga tvivel om vilka Gunilla och Håkan kommer att anlita. Palmbergs Bygg är deras första och enda val.

Gunilla & Håkan Skoog, Karlshamn

Hobbyverkstad & Carport m.m

Palmbergs Bygg har genom åren utfört flera jobb åt Andreas. Bl.a har det byggts förrådsbod, altan, gjorts fönsterbyten, och nu senast en kombinerad carport och hobbyverkstad. Andreas anlitade Palmbergs Bygg på deras goda rykte, något han aldrig har ångrat. Andreas berättar själv: ” -Palmbergs Bygg är mycket noggranna och kunniga snickare. De kommer med förbättringsförslag och är inte snåla när det kommer till att dela med sig av sina kunskaper.”

Det är kanske inte så konstigt då, att jobben blivit så många hos Andreas. När han får frågan om han är nöjd med arbetet de utfört och om han skulle rekommendera Palmbergs Bygg till andra som går i samma tankar svara Andreas: ” – Absolut. Helt klockrena. Man får det man beställer och ibland lite till!”

Andreas Johansson, Karlshamn

Lusthus med snickarglädje

När Leif Lagercrantz bestämde sig för att förverkliga sin idé och att bygga en paviljong på tomten, var det ett självklart val att anlita Palmbergs Bygg.

”- Jag har samlat byggmaterial till detta länge, och bl.a använt paviljongdörrar och fönster från 1760-talet. Med sådana detaljer vill man inte lämna något åt slumpen, och Palmbergs Bygg håller alltid vad de lovar. De är lyhörda för önskemål och framför allt väldigt noggranna.”

På frågan om han rekommenderar företaget utbrister Leif: ”-Absolut! Det säger sig självt.”

Leif berättar att han redan har bokat in Palmbergs Bygg för ett nytt projekt inom en snar framtid.

Leif Lagercrantz, Karlshamn

Har du också en idé eller projekt?
Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!