Tjänster

Vi erbjuder det mesta inom bygg och snickeri!

Palmbergs Bygg har mångårig erfarenhet av både stora och små byggprojekt. Vår noggrannhet och känsla för detaljer gör att vi levererar det där ”lilla extra” till ert projekt.

Nybyggnad

Att bygga ett hus från grunden är vår absoluta passion och vi har utfört många nybyggen genom åren. Vi går igenom planerna tillsammans med dig och hjälper dig från början till slutet av projektet. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan förverkliga dina husdrömmar!

Ombyggnad / Tillbyggnad

Vill du bygga till din villa eller kanske byta ut kök eller badrum? Detta är något som vi kan göra åt dig. Genom åren har vi gjort många tillbyggen och visar dig gärna bilder. Det är bara att ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Takbyte

Ett gammalt yttertak kan vara i behov av en hel eller delvis takrenovering. Vi kan hjälpa er med ert takbyte oavsett taktyp. Tack vare nära samarbete med takläggare, kan vi ta oss an även de lite större och mer avancerade projekten, som ligger utanför vår spjutkompetens.

Badrumsrenovering

Funderar du på att renovera ditt badrum?
Vi utför alla tjänster som behövs för att du ska kunna renovera eller reparera ditt badrum eller andra våtutrymmen. Allt från VVS och plattsättning till målning, bilning och finsnickeri. Det har inte någon betydelse om du är i behov av en mindre reparation eller vill totalrenovera – vi har den kompetens som du behöver. Våra rörmokare, snickare, plattsättare och övriga hantverkare ser till att ditt badrum blir något utöver det vanliga!

Köksrenovering

Palmbergs Bygg hjälper dig med hela din köksrenovering, från rivningen tills köket står färdigt att användas. Att renovera kök är sällan helt enkelt och det finns en hel del att tänka på för att allt ska bli bra och för att det ska bli ett funktionellt rum att arbeta i. Vi har flera års erfarenhet inom just köksrenovering och att bygga kök. Det betyder att kunden alltid kan känna sig trygg under tiden vi arbetar, och även efter det att arbetet är slutfört och köket börjar användas.

Fönsterbyte

Byt fönster och spara pengar på energikostnader samtidigt som du ökar värdet på ditt hus! Hos oss får du professionell hjälp med hela processen – från val av fönstertyp till installation. Vi garanterar ett smidigt och effektivt byte. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och rådgivning om vilka fönster som passar bäst för ditt hem.

Totalentrepenad

Vi erbjuder våra kunder en totalentreprenad som dina lokala snickare, vilket innebär att du kan lita på att vi tar hand om hela projektet. Vi kan göra detta tack vare vår breda kompetens, men även eftersom vi arbetar tillsammans med flera kompetenta underleverantörer. När vi erbjuder dig en totalentreprenad är vårt mål att göra det enklare för dig att utföra ditt projekt. Du slipper hålla kontakten med flera olika firmor, vi tar istället allt ansvar när det kommer till ditt projekt. Ring oss och berätta om din vision så gör vi resten.

Lösvirkeshus

Vi har stor erfarenhet och framför allt ett stort intresse av lösvirkeshus. Vi gillar utmaningen och att det går att forma efter kundens önskemål. För oss är detta höjden av snickarglädje.

Gröna hus

Vi har byggt flera villor enligt passivstandard genom åren – och detta är något som vi brinner lite extra för. Passivhusstandarden är bra både ur miljö- & ekonomisynpunkt. Husen ger även ett väldigt bra inomhusklimat. Vi arbetar också gärna med miljövänliga byggmaterial och försöker hålla oss uppdaterade på nya produkter. Vårt mål är att ha ett hållbarhetstänk genom hela arbetsprocessen.

Har du en idé eller ett projekt som du behöver hjälp med?
Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert!